Terület előhívó száma KroonstadVáros/település vagy régió:Kroonstad
Terület előhívó száma:056     (+2756)

Ország:

Dél-afrikai KöztársaságA 056 előtag Kroonstad körzetszáma. Kroonstad Dél-afrikai Köztársaság található. Ha Ön Dél-afrikai Köztársaság kívül tartózkodik, és egy Kroonstad tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Dél-afrikai Köztársaság országkódja +27, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kroonstad tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +2756-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +2756 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kroonstad való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 002756 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Kroonstad (Dél-afrikai Köztársaság)