Terület előhívó száma KrasnohvardiyskeVáros/település vagy régió:Krasnohvardiyske
Terület előhívó száma:6556     (+380 6556)

Ország:

UkrajnaA 6556 előtag Krasnohvardiyske körzetszáma. Krasnohvardiyske Ukrajna található. Ha Ön Ukrajna kívül tartózkodik, és egy Krasnohvardiyske tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ukrajna országkódja +380, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Krasnohvardiyske tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +380 6556-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +380 6556 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Krasnohvardiyske való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00380 6556 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Krasnohvardiyske (Ukrajna)