Terület előhívó száma Königswinter-OberpleisVáros/település vagy régió:Königswinter-Oberpleis
Terület előhívó száma:02244     (+492244)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Königswinter-Oberpleis (Németország)


A 02244 előtag Königswinter-Oberpleis körzetszáma. Königswinter-Oberpleis Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Königswinter-Oberpleis tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Königswinter-Oberpleis tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +492244-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +492244 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Königswinter-Oberpleis való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00492244 számkombinációt is.
Telefonszám számoló