Terület előhívó száma Königstein im TaunusVáros/település vagy régió:Königstein im Taunus
Terület előhívó száma:06174     (+496174)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Königstein im Taunus (Németország)


A 06174 előtag Königstein im Taunus körzetszáma. Königstein im Taunus Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Königstein im Taunus tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Königstein im Taunus tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496174-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496174 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Königstein im Taunus való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496174 számkombinációt is.
Telefonszám számoló