Terület előhívó száma Kochel-WalchenseeVáros/település vagy régió:Kochel-Walchensee
Terület előhívó száma:08858     (+498858)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Kochel-Walchensee (Németország)


A 08858 előtag Kochel-Walchensee körzetszáma. Kochel-Walchensee Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Kochel-Walchensee tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kochel-Walchensee tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +498858-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +498858 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kochel-Walchensee való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00498858 számkombinációt is.
Telefonszám számoló