Terület előhívó száma KleinschmalkaldenVáros/település vagy régió:Kleinschmalkalden
Terület előhívó száma:036849     (+4936849)

Ország:

NémetországA 036849 előtag Kleinschmalkalden körzetszáma. Kleinschmalkalden Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Kleinschmalkalden tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kleinschmalkalden tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4936849-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4936849 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kleinschmalkalden való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004936849 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Kleinschmalkalden (Németország)