Terület előhívó száma Klaus an der PyhrnbahnVáros/település vagy régió:Klaus an der Pyhrnbahn
Terület előhívó száma:7585     (+43 7585)

Ország:

AusztriaA 7585 előtag Klaus an der Pyhrnbahn körzetszáma. Klaus an der Pyhrnbahn Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Klaus an der Pyhrnbahn tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Klaus an der Pyhrnbahn tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 7585-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 7585 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Klaus an der Pyhrnbahn való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 7585 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Klaus an der Pyhrnbahn (Ausztria)