Terület előhívó száma Kirchberg HunsrückVáros/település vagy régió:Kirchberg Hunsrück
Terület előhívó száma:06763     (+496763)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Kirchberg Hunsrück (Németország)


A 06763 előtag Kirchberg Hunsrück körzetszáma. Kirchberg Hunsrück Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Kirchberg Hunsrück tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kirchberg Hunsrück tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496763-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496763 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kirchberg Hunsrück való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496763 számkombinációt is.
Telefonszám számoló