Terület előhívó száma Kazarman (Toguz-Toro)Város/település vagy régió:Kazarman (Toguz-Toro)
Terület előhívó száma:3738     (+996 3738)

Ország:

Kirgizisztán


Terület előhívó száma Kazarman (Toguz-Toro) (Kirgizisztán)


A 3738 előtag Kazarman (Toguz-Toro) körzetszáma. Kazarman (Toguz-Toro) Kirgizisztán található. Ha Ön Kirgizisztán kívül tartózkodik, és egy Kazarman (Toguz-Toro) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kirgizisztán országkódja +996, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kazarman (Toguz-Toro) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +996 3738-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +996 3738 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kazarman (Toguz-Toro) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00996 3738 számkombinációt is.
Telefonszám számoló