Terület előhívó száma Katuete, La PalomaVáros/település vagy régió:Katuete, La Paloma
Terület előhívó száma:471     (+595 471)

Ország:

Paraguay


Terület előhívó száma Katuete, La Paloma (Paraguay)


A 471 előtag Katuete, La Paloma körzetszáma. Katuete, La Paloma Paraguay található. Ha Ön Paraguay kívül tartózkodik, és egy Katuete, La Paloma tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Paraguay országkódja +595, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Katuete, La Paloma tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +595 471-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +595 471 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Katuete, La Paloma való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00595 471 számkombinációt is.
Telefonszám számoló