Terület előhívó száma Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)Város/település vagy régió:Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit)
Terület előhívó száma:0628     (+62628)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) (Indonézia)


A 0628 előtag Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) körzetszáma. Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62628-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62628 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Karo, Deli Serdang (Bandar Baru, Sibolangit) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062628 számkombinációt is.
Telefonszám számoló