Terület előhívó száma Karlstadt-WiesenfeldVáros/település vagy régió:Karlstadt-Wiesenfeld
Terület előhívó száma:09359     (+499359)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Karlstadt-Wiesenfeld (Németország)


A 09359 előtag Karlstadt-Wiesenfeld körzetszáma. Karlstadt-Wiesenfeld Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Karlstadt-Wiesenfeld tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Karlstadt-Wiesenfeld tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499359-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499359 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Karlstadt-Wiesenfeld való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499359 számkombinációt is.
Telefonszám számoló