Terület előhívó száma Kant (Issyk-Ata)Város/település vagy régió:Kant (Issyk-Ata)
Terület előhívó száma:3132     (+996 3132)

Ország:

Kirgizisztán


Terület előhívó száma Kant (Issyk-Ata) (Kirgizisztán)


A 3132 előtag Kant (Issyk-Ata) körzetszáma. Kant (Issyk-Ata) Kirgizisztán található. Ha Ön Kirgizisztán kívül tartózkodik, és egy Kant (Issyk-Ata) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Kirgizisztán országkódja +996, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kant (Issyk-Ata) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +996 3132-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +996 3132 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kant (Issyk-Ata) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00996 3132 számkombinációt is.
Telefonszám számoló