Terület előhívó száma Kaltenkirchen HolstVáros/település vagy régió:Kaltenkirchen Holst
Terület előhívó száma:04191     (+494191)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Kaltenkirchen Holst (Németország)


A 04191 előtag Kaltenkirchen Holst körzetszáma. Kaltenkirchen Holst Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Kaltenkirchen Holst tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kaltenkirchen Holst tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494191-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494191 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kaltenkirchen Holst való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494191 számkombinációt is.
Telefonszám számoló