Terület előhívó száma Kaliningrad OblastVáros/település vagy régió:Kaliningrad Oblast
Terület előhívó száma:401     (+7 401)

Ország:

OroszországA 401 előtag Kaliningrad Oblast körzetszáma. Kaliningrad Oblast Oroszország található. Ha Ön Oroszország kívül tartózkodik, és egy Kaliningrad Oblast tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Oroszország országkódja +7, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kaliningrad Oblast tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +7 401-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +7 401 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kaliningrad Oblast való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 007 401 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Kaliningrad Oblast (Oroszország)