Terület előhívó száma Kabale, Rukungiri, KisoroVáros/település vagy régió:Kabale, Rukungiri, Kisoro
Terület előhívó száma:4864     (+256 4864)

Ország:

UgandaA 4864 előtag Kabale, Rukungiri, Kisoro körzetszáma. Kabale, Rukungiri, Kisoro Uganda található. Ha Ön Uganda kívül tartózkodik, és egy Kabale, Rukungiri, Kisoro tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Uganda országkódja +256, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Kabale, Rukungiri, Kisoro tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +256 4864-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +256 4864 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Kabale, Rukungiri, Kisoro való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00256 4864 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Kabale, Rukungiri, Kisoro (Uganda)