Terület előhívó száma Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, GatshelVáros/település vagy régió:Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, Gatshel
Terület előhívó száma:7     (+975 7)

Ország:

Bhután


Terület előhívó száma Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, Gatshel (Bhután)


A 7 előtag Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, Gatshel körzetszáma. Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, Gatshel Bhután található. Ha Ön Bhután kívül tartózkodik, és egy Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, Gatshel tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Bhután országkódja +975, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, Gatshel tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +975 7-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +975 7 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Jongkhar, Deothang, Nganglam, Bangtar, Daifam, Nganglam, Gatshel, Gatshel való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00975 7 számkombinációt is.
Telefonszám számoló