Terület előhívó száma Istanbul (Thrace)Város/település vagy régió:Istanbul (Thrace)
Terület előhívó száma:212     (+90 212)

Ország:

Törökország


Terület előhívó száma Istanbul (Thrace) (Törökország)


A 212 előtag Istanbul (Thrace) körzetszáma. Istanbul (Thrace) Törökország található. Ha Ön Törökország kívül tartózkodik, és egy Istanbul (Thrace) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Törökország országkódja +90, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Istanbul (Thrace) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +90 212-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +90 212 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Istanbul (Thrace) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0090 212 számkombinációt is.
Telefonszám számoló