Terület előhívó száma Ingelheim am RheinVáros/település vagy régió:Ingelheim am Rhein
Terület előhívó száma:06132     (+496132)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Ingelheim am Rhein (Németország)


A 06132 előtag Ingelheim am Rhein körzetszáma. Ingelheim am Rhein Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Ingelheim am Rhein tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Ingelheim am Rhein tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496132-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496132 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Ingelheim am Rhein való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496132 számkombinációt is.
Telefonszám számoló