Terület előhívó száma Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan)Város/település vagy régió:Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan)
Terület előhívó száma:5246     (+976 5246)

Ország:

MongóliaA 5246 előtag Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan) körzetszáma. Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan) Mongólia található. Ha Ön Mongólia kívül tartózkodik, és egy Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Mongólia országkódja +976, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +976 5246-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +976 5246 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00976 5246 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Ikhkhet (Zülegt, Khajuu-Ulaan) (Mongólia)