Terület előhívó száma Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, TapinVáros/település vagy régió:Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin
Terület előhívó száma:0517     (+62517)

Ország:

Indonézia


Terület előhívó száma Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin (Indonézia)


A 0517 előtag Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin körzetszáma. Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin Indonézia található. Ha Ön Indonézia kívül tartózkodik, és egy Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Indonézia országkódja +62, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +62517-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +62517 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Hulu Sungai Selatan, Hulu Sungai Tengah, Tapin való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0062517 számkombinációt is.
Telefonszám számoló