Terület előhívó száma Hofbieber-SchwarzbachVáros/település vagy régió:Hofbieber-Schwarzbach
Terület előhívó száma:06684     (+496684)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Hofbieber-Schwarzbach (Németország)


A 06684 előtag Hofbieber-Schwarzbach körzetszáma. Hofbieber-Schwarzbach Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Hofbieber-Schwarzbach tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Hofbieber-Schwarzbach tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496684-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496684 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Hofbieber-Schwarzbach való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496684 számkombinációt is.
Telefonszám számoló