Terület előhívó száma Hirschau OberpfalzVáros/település vagy régió:Hirschau Oberpfalz
Terület előhívó száma:09622     (+499622)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Hirschau Oberpfalz (Németország)


A 09622 előtag Hirschau Oberpfalz körzetszáma. Hirschau Oberpfalz Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Hirschau Oberpfalz tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Hirschau Oberpfalz tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499622-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499622 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Hirschau Oberpfalz való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499622 számkombinációt is.
Telefonszám számoló