Terület előhívó száma Hennstedt DithmVáros/település vagy régió:Hennstedt Dithm
Terület előhívó száma:04836     (+494836)

Ország:

NémetországA 04836 előtag Hennstedt Dithm körzetszáma. Hennstedt Dithm Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Hennstedt Dithm tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Hennstedt Dithm tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494836-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494836 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Hennstedt Dithm való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494836 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Hennstedt Dithm (Németország)