Terület előhívó száma Heeslingen-BoitzenVáros/település vagy régió:Heeslingen-Boitzen
Terület előhívó száma:04287     (+494287)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Heeslingen-Boitzen (Németország)


A 04287 előtag Heeslingen-Boitzen körzetszáma. Heeslingen-Boitzen Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Heeslingen-Boitzen tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Heeslingen-Boitzen tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494287-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494287 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Heeslingen-Boitzen való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494287 számkombinációt is.
Telefonszám számoló