Terület előhívó száma Hedesunda-ÖsterfärneboVáros/település vagy régió:Hedesunda-Österfärnebo
Terület előhívó száma:0291     (+46291)

Ország:

SvédországA 0291 előtag Hedesunda-Österfärnebo körzetszáma. Hedesunda-Österfärnebo Svédország található. Ha Ön Svédország kívül tartózkodik, és egy Hedesunda-Österfärnebo tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Svédország országkódja +46, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Hedesunda-Österfärnebo tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +46291-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +46291 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Hedesunda-Österfärnebo való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0046291 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Hedesunda-Österfärnebo (Svédország)