Terület előhívó száma Hainburg a.d. DonauVáros/település vagy régió:Hainburg a.d. Donau
Terület előhívó száma:2165     (+43 2165)

Ország:

AusztriaA 2165 előtag Hainburg a.d. Donau körzetszáma. Hainburg a.d. Donau Ausztria található. Ha Ön Ausztria kívül tartózkodik, és egy Hainburg a.d. Donau tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztria országkódja +43, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Hainburg a.d. Donau tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +43 2165-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +43 2165 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Hainburg a.d. Donau való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0043 2165 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Hainburg a.d. Donau (Ausztria)