Terület előhívó száma Großröhrsdorf OLVáros/település vagy régió:Großröhrsdorf OL
Terület előhívó száma:035952     (+4935952)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Großröhrsdorf OL (Németország)


A 035952 előtag Großröhrsdorf OL körzetszáma. Großröhrsdorf OL Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Großröhrsdorf OL tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Großröhrsdorf OL tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4935952-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4935952 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Großröhrsdorf OL való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004935952 számkombinációt is.
Telefonszám számoló