Terület előhívó száma Grossefehn-TimmelVáros/település vagy régió:Grossefehn-Timmel
Terület előhívó száma:04945     (+494945)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Grossefehn-Timmel (Németország)


A 04945 előtag Grossefehn-Timmel körzetszáma. Grossefehn-Timmel Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Grossefehn-Timmel tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Grossefehn-Timmel tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +494945-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +494945 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Grossefehn-Timmel való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00494945 számkombinációt is.
Telefonszám számoló