Terület előhívó száma Greifenstein-NenderothVáros/település vagy régió:Greifenstein-Nenderoth
Terület előhívó száma:06477     (+496477)

Ország:

NémetországA 06477 előtag Greifenstein-Nenderoth körzetszáma. Greifenstein-Nenderoth Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Greifenstein-Nenderoth tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Greifenstein-Nenderoth tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +496477-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +496477 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Greifenstein-Nenderoth való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00496477 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Greifenstein-Nenderoth (Németország)