Terület előhívó száma Glonn Kr EbersbergVáros/település vagy régió:Glonn Kr Ebersberg
Terület előhívó száma:08093     (+498093)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Glonn Kr Ebersberg (Németország)


A 08093 előtag Glonn Kr Ebersberg körzetszáma. Glonn Kr Ebersberg Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Glonn Kr Ebersberg tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Glonn Kr Ebersberg tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +498093-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +498093 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Glonn Kr Ebersberg való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00498093 számkombinációt is.
Telefonszám számoló