Terület előhívó száma Glienicke b BeeskowVáros/település vagy régió:Glienicke b Beeskow
Terület előhívó száma:033677     (+4933677)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Glienicke b Beeskow (Németország)


A 033677 előtag Glienicke b Beeskow körzetszáma. Glienicke b Beeskow Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Glienicke b Beeskow tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Glienicke b Beeskow tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4933677-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4933677 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Glienicke b Beeskow való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004933677 számkombinációt is.
Telefonszám számoló