Terület előhívó száma Geeste-Gross HesepeVáros/település vagy régió:Geeste-Gross Hesepe
Terület előhívó száma:05937     (+495937)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Geeste-Gross Hesepe (Németország)


A 05937 előtag Geeste-Gross Hesepe körzetszáma. Geeste-Gross Hesepe Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Geeste-Gross Hesepe tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Geeste-Gross Hesepe tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +495937-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +495937 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Geeste-Gross Hesepe való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00495937 számkombinációt is.
Telefonszám számoló