Terület előhívó száma Freystadt-BurggriesbachVáros/település vagy régió:Freystadt-Burggriesbach
Terület előhívó száma:08469     (+498469)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Freystadt-Burggriesbach (Németország)


A 08469 előtag Freystadt-Burggriesbach körzetszáma. Freystadt-Burggriesbach Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Freystadt-Burggriesbach tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Freystadt-Burggriesbach tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +498469-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +498469 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Freystadt-Burggriesbach való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00498469 számkombinációt is.
Telefonszám számoló