Terület előhívó száma Freyburg UnstrutVáros/település vagy régió:Freyburg Unstrut
Terület előhívó száma:034464     (+4934464)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Freyburg Unstrut (Németország)


A 034464 előtag Freyburg Unstrut körzetszáma. Freyburg Unstrut Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Freyburg Unstrut tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Freyburg Unstrut tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4934464-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4934464 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Freyburg Unstrut való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004934464 számkombinációt is.
Telefonszám számoló