Terület előhívó száma Fnideq, Martil, MdiqVáros/település vagy régió:Fnideq, Martil, Mdiq
Terület előhívó száma:05396     (+2125396)

Ország:

Marokkó


Terület előhívó száma Fnideq, Martil, Mdiq (Marokkó)


A 05396 előtag Fnideq, Martil, Mdiq körzetszáma. Fnideq, Martil, Mdiq Marokkó található. Ha Ön Marokkó kívül tartózkodik, és egy Fnideq, Martil, Mdiq tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Marokkó országkódja +212, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Fnideq, Martil, Mdiq tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +2125396-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +2125396 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Fnideq, Martil, Mdiq való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 002125396 számkombinációt is.
Telefonszám számoló