Terület előhívó száma Feldkirchen NiederbayernVáros/település vagy régió:Feldkirchen Niederbayern
Terület előhívó száma:09420     (+499420)

Ország:

NémetországA 09420 előtag Feldkirchen Niederbayern körzetszáma. Feldkirchen Niederbayern Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Feldkirchen Niederbayern tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Feldkirchen Niederbayern tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +499420-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +499420 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Feldkirchen Niederbayern való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00499420 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Feldkirchen Niederbayern (Németország)