Terület előhívó száma Feira de Santana, AlagoinhasVáros/település vagy régió:Feira de Santana, Alagoinhas
Terület előhívó száma:75     (+55 75)

Ország:

Brazília


Terület előhívó száma Feira de Santana, Alagoinhas (Brazília)


A 75 előtag Feira de Santana, Alagoinhas körzetszáma. Feira de Santana, Alagoinhas Brazília található. Ha Ön Brazília kívül tartózkodik, és egy Feira de Santana, Alagoinhas tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Brazília országkódja +55, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Feira de Santana, Alagoinhas tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +55 75-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +55 75 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Feira de Santana, Alagoinhas való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0055 75 számkombinációt is.
Telefonszám számoló