Terület előhívó száma Eurasburg a d LoisachVáros/település vagy régió:Eurasburg a d Loisach
Terület előhívó száma:08179     (+498179)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Eurasburg a d Loisach (Németország)


A 08179 előtag Eurasburg a d Loisach körzetszáma. Eurasburg a d Loisach Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Eurasburg a d Loisach tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Eurasburg a d Loisach tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +498179-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +498179 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Eurasburg a d Loisach való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00498179 számkombinációt is.
Telefonszám számoló