Terület előhívó száma Dubrovnik-NeretvaVáros/település vagy régió:Dubrovnik-Neretva
Terület előhívó száma:020     (+38520)

Ország:

Horvátország


Terület előhívó száma Dubrovnik-Neretva (Horvátország)


A 020 előtag Dubrovnik-Neretva körzetszáma. Dubrovnik-Neretva Horvátország található. Ha Ön Horvátország kívül tartózkodik, és egy Dubrovnik-Neretva tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Horvátország országkódja +385, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Dubrovnik-Neretva tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +38520-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +38520 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Dubrovnik-Neretva való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0038520 számkombinációt is.
Telefonszám számoló