Terület előhívó száma Dniprorudne, VasylivkaVáros/település vagy régió:Dniprorudne, Vasylivka
Terület előhívó száma:6175     (+380 6175)

Ország:

UkrajnaA 6175 előtag Dniprorudne, Vasylivka körzetszáma. Dniprorudne, Vasylivka Ukrajna található. Ha Ön Ukrajna kívül tartózkodik, és egy Dniprorudne, Vasylivka tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ukrajna országkódja +380, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Dniprorudne, Vasylivka tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +380 6175-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +380 6175 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Dniprorudne, Vasylivka való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00380 6175 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Dniprorudne, Vasylivka (Ukrajna)