Terület előhívó száma District of ColumbiaVáros/település vagy régió:District of Columbia
Terület előhívó száma:202     (+1 202)

Ország:

Amerikai Egyesült Államok / USA


Terület előhívó száma District of Columbia (Amerikai Egyesült Államok / USA)


A 202 előtag District of Columbia körzetszáma. District of Columbia Amerikai Egyesült Államok / USA található. Ha Ön Amerikai Egyesült Államok / USA kívül tartózkodik, és egy District of Columbia tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Amerikai Egyesült Államok / USA országkódja +1, tehát ha Ön Magyarország van, és egy District of Columbia tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +1 202-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +1 202 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország District of Columbia való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 001 202 számkombinációt is.
Telefonszám számoló