Terület előhívó száma Dettmannsdorf-KölzowVáros/település vagy régió:Dettmannsdorf-Kölzow
Terület előhívó száma:038228     (+4938228)

Ország:

Németország


Terület előhívó száma Dettmannsdorf-Kölzow (Németország)


A 038228 előtag Dettmannsdorf-Kölzow körzetszáma. Dettmannsdorf-Kölzow Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Dettmannsdorf-Kölzow tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Dettmannsdorf-Kölzow tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4938228-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4938228 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Dettmannsdorf-Kölzow való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004938228 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Dettmannsdorf-Kölzow