Terület előhívó száma Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas IslandsVáros/település vagy régió:Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas Islands
Terület előhívó száma:0891     (+61891)

Ország:

Ausztrália


Terület előhívó száma Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas Islands (Ausztrália)


A 0891 előtag Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas Islands körzetszáma. Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas Islands Ausztrália található. Ha Ön Ausztrália kívül tartózkodik, és egy Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas Islands tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Ausztrália országkódja +61, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas Islands tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +61891-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +61891 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Derby, Cocos/Keeling Islands, Christmas Islands való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0061891 számkombinációt is.
Telefonszám számoló