Terület előhívó száma Claussnitz b ChemnitzVáros/település vagy régió:Claussnitz b Chemnitz
Terület előhívó száma:037202     (+4937202)

Ország:

NémetországA 037202 előtag Claussnitz b Chemnitz körzetszáma. Claussnitz b Chemnitz Németország található. Ha Ön Németország kívül tartózkodik, és egy Claussnitz b Chemnitz tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Németország országkódja +49, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Claussnitz b Chemnitz tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +4937202-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +4937202 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Claussnitz b Chemnitz való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 004937202 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Claussnitz b Chemnitz (Németország)