Terület előhívó száma Clacton-on-SeaVáros/település vagy régió:Clacton-on-Sea
Terület előhívó száma:01255     (+441255)

Ország:

Egyesült Királyság


Terület előhívó száma Clacton-on-Sea (Egyesült Királyság)


A 01255 előtag Clacton-on-Sea körzetszáma. Clacton-on-Sea Egyesült Királyság található. Ha Ön Egyesült Királyság kívül tartózkodik, és egy Clacton-on-Sea tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Egyesült Királyság országkódja +44, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Clacton-on-Sea tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +441255-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +441255 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Clacton-on-Sea való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00441255 számkombinációt is.
Telefonszám számoló