Terület előhívó száma Cidade Velha



Város/település vagy régió:Cidade Velha
Terület előhívó száma:267     (+238 267)

Ország:

Zöld-foki Köztársaság



A 267 előtag Cidade Velha körzetszáma. Cidade Velha Zöld-foki Köztársaság található. Ha Ön Zöld-foki Köztársaság kívül tartózkodik, és egy Cidade Velha tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Zöld-foki Köztársaság országkódja +238, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Cidade Velha tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +238 267-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +238 267 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Cidade Velha való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00238 267 számkombinációt is.




Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Cidade Velha (Zöld-foki Köztársaság)