Terület előhívó száma Christchurch, InvercargillVáros/település vagy régió:Christchurch, Invercargill
Terület előhívó száma:0394     (+64394)

Ország:

Új-Zéland


Terület előhívó száma Christchurch, Invercargill (Új-Zéland)


A 0394 előtag Christchurch, Invercargill körzetszáma. Christchurch, Invercargill Új-Zéland található. Ha Ön Új-Zéland kívül tartózkodik, és egy Christchurch, Invercargill tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Új-Zéland országkódja +64, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Christchurch, Invercargill tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +64394-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +64394 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Christchurch, Invercargill való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0064394 számkombinációt is.
Telefonszám számoló