Terület előhívó száma Chlef, Djelfa, Ain DeflaVáros/település vagy régió:Chlef, Djelfa, Ain Defla
Terület előhívó száma:027     (+21327)

Ország:

Algéria


Terület előhívó száma Chlef, Djelfa, Ain Defla (Algéria)


A 027 előtag Chlef, Djelfa, Ain Defla körzetszáma. Chlef, Djelfa, Ain Defla Algéria található. Ha Ön Algéria kívül tartózkodik, és egy Chlef, Djelfa, Ain Defla tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Algéria országkódja +213, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Chlef, Djelfa, Ain Defla tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +21327-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +21327 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Chlef, Djelfa, Ain Defla való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 0021327 számkombinációt is.
Telefonszám számoló