Terület előhívó száma Chandmani (Zeegt)Város/település vagy régió:Chandmani (Zeegt)
Terület előhívó száma:4856     (+976 4856)

Ország:

MongóliaA 4856 előtag Chandmani (Zeegt) körzetszáma. Chandmani (Zeegt) Mongólia található. Ha Ön Mongólia kívül tartózkodik, és egy Chandmani (Zeegt) tartózkodó személyt szeretne felhívni, a körzetszámon kívül, a megfelelő országkódra is szüksége van. Mongólia országkódja +976, tehát ha Ön Magyarország van, és egy Chandmani (Zeegt) tartózkodó személyt szeretne felhívni, akkor az illető személy telefonszáma elé a +976 4856-at kell beírnia.

Ebben az esetben a körzetszám előtti 0 kimarad.

A telefonszám elején található pluszjel általában ebben a formátumban használható. Azonban gyakoribb a pluszjelet olyan sorszámmal helyettesíteni, amely figyelmezteti a telefonhálózatot, hogy Ön egy másik országba szeretne telefonálni. Az ITU (Nemzetközi Távközlési Egyesület) javasolja a 00 használatát, amelyet szintén sok országban használnak, beleértve az összes európai országot is.

A +976 4856 egyik alternatívájaként, amelyet az Magyarország Chandmani (Zeegt) való telefonálás esetén kell a telefonszám elé beírnia, használhatja a 00976 4856 számkombinációt is.
Telefonszám számoló


Terület előhívó száma Chandmani (Zeegt) (Mongólia)